Bild på elever.

Kom och besök oss!

Vi vill gärna att du kommer och hälsar på oss på Gymnasium Skövde, så att du kan få en känsla av hur det är på våra båda skolor.

Under ditt besök får du följa en elev en helt vanlig dag i skolan, vi kallar det skuggning. Eleven visar dig runt under dagen och kan svara på dina frågor om programmet och skolan. På plats får du även träffa lärare och elever och du får självklart äta lunch i någon av våra skolrestauranger. Vill du inte gå ensam får du gärna ta med dig en kompis!

Att välja program och skola inför gymnasiet kan vara lite komplicerat. Därför tror vi att många pusselbitar kan falla på plats när du besökt oss och skaffat dig en bild av gymnasielivet.

Kontakta SYV (studie- och yrkesvägledare) på din skola för att boka ett besök hos oss.

Välkommen!

Mer information om våra olika program hittar du under "Utbildningar", se toppmenyn.