Bild på elever.

Kom och skugga oss under en dag i skolan!

Vill du hälsa på oss på Gymnasium Skövde? På många program har du möjlighet att skugga en elev för att få en känsla av hur det är att gå på våra skolor.

Under ditt besök får du följa en elev en helt vanlig dag i skolan. Vi kallar det skuggning. Eleven visar dig runt under dagen och svarar på alla de frågor du har om programmet och skolan. På skuggningen får du även träffa lärare och andra elever - och självklart får du äta lunch i någon av våra skolmatsalar.

Att välja program och skola inför gymnasiet kan vara lite komplicerat. Därför tror vi att många pusselbitar kan falla på plats när du besökt oss och skaffat dig en bild av gymnasielivet.

Kontakta SYV (studie- och yrkesvägledare) på din skola för att boka ett besök hos oss.

Välkommen!

Mer information om våra olika program hittar du under "Utbildningar", se toppmenyn.