Bild på elever.

Kom och besök oss! Din framtid börjar här!

Vi vill gärna att du kommer och hälsar på oss på Gymnasium Skövde, så att du kan få en känsla av hur det är att studera hos oss.

Under ditt besök får du följa en elev en helt vanlig dag i skolan. Din elevlots visar dig runt under dagen och kan svara på dina frågor om programmet och skolan. På plats får du även träffa lärare och elever och du får självklart äta lunch i någon av våra skolrestauranger. Vill du så kan du även ta med dig en kompis.

Att välja program och skola inför gymnasiet kan vara lite komplicerat och vi tror att många pusselbitar kan falla på plats när du besökt oss och skaffat dig en bild av gymnasielivet.

Kontakta studie- och yrkesvägledaren (SYV) på din skola för att få hjälp med att boka ett besök hos oss.

Välkommen!

Mer information om våra olika program hittar du under "Utbildningar", se toppmenyn.