Industritekniska programmet (IN) - Svetsteknik

Designa och skapa egna produkter.

Vill du arbeta tekniskt och kreativt med fokus på svetsteknik och plåtbearbetning? Då passar Industritekniska programmet dig. Här rustar du dig för en framtid i ett praktiskt och självständigt yrke.

Du får lära dig att svetsa kälfog och stumfog samt rörsvetsning med olika metoder. Dessutom får alla våra elever ta svetslicenser, som sponsras av de svetsföretag vi samarbetar med.

Skolans nära kontakt med arbetslivet betyder att du har goda chanser att få sommarjobb. Efter studenten möter du en bransch där efterfrågan på din kunskap är stor.

Programmet har en inriktning: Svetsteknik.

VISSTE DU ATT: Industriprogrammet på Kavelbro är en del av Teknikcollege, som är en kvalitetsstämpel för tekniskt inriktade utbildningar i Sverige.

TYP AV PROGRAM: Yrkesprogram

PROGRAMMET FINNS PÅ: Kavelbro

PROGRAMMET GER FÖLJANDE BEHÖRIGHET: Yrkesexamen med möjlighet till grundläggande behörighet.

PROGRAMMET ERBJUDER MÖJLIGHET TILL ATT GÅ:

• LIU Lokal Idrottsutbildning

Om du vill...

• komma ut i arbetslivet direkt efter utbildningen
  • ha ett jobb som är kreativt
  • göra praktiska arbetsuppgifter
  • ha möjlighet att ta svetsarlicenser i de olika svetsmetoderna kälsvets, stumsvets och rörsvets

...välj då Industritekniska programmet inriktning Svetsteknik.

Mer information om utbildningen samt programblad hittar du under "Länkar" och "Dokument".