Västerhöjd får besök av elever och lärare från fyra olika länder

Under vecka 41 kommer deltagare i Erasmus+-projektet ”The Influence of Emotions in History” besöka skolan.

Vecka 41 kommer Gymnasium Skövde Västerhöjd ta emot besökare från fyra olika länder som är med i ett Erasmus+-projekt med titeln The Influence of Emotions in History. A New Tool for Citizenship.

24 elever och nio lärare från Italien, Grekland, Turkiet och Spanien kommer att delta i olika aktiviteter såsom lektioner med eleverna, resa till Göteborg, utflykt till Varnhem, besök på Karlsborgs fästning med mera.

De besökande eleverna bor i värdfamiljer med elever som går på Västerhöjd och förhoppningen är att ett utbyte av språk, kultur och värderingar ska ske under några hektiska men säkerligen fantastiska dagar.

De lärare som är ansvariga och delaktiga under veckan är Rosina Artuso-Saklanti, Patrik Nilsson, Felicia Westerlund och Cecilia Flodqvist.