Lunchlådor till alla gymnasieelever folkbokförda i Skövde kommun

Nu utökas möjligheten för gymnasieelever att hämta ut en lunchlåda, till att gälla alla gymnasieelever folkbokförda i Skövde kommun. Tidigare gällde erbjudandet endast elever på Gymnasium Skövde.

Från och med den 27 april kan alla gymnasieelever som är folkbokförda i Skövde kommun hämta ut en daglig lunchlåda. Det gäller även de som går i fristående gymnasieskolor eller pendlar till andra kommuners gymnasieskolor men är folkbokförda i Skövde. Beställning görs i förväg, senast torsdag klockan 12.00 veckan innan uthämtning, via ett webbformulär. Uthämtning sker från någon av följande grundskolor/förskolor: Helenaskolan, Billingsdalsskolan, Tidanskolan, Värings skola, Rydskolan, Lerdala skola, Timmersdala skola, Stöpenskolan, Sventorps skola eller Värsås förskola. Maten i lunchlådan kommer att vara varm och är densamma som erbjuds på respektive skola/förskola den dagen.

Utlämning av lunchlådan sker mellan kl. 11.00 - 13.00 varje dag och hämtas på lastbryggan till köket på den skola/förskola man valt att hämta ifrån.

Det är alltså bara de gymnasieelever som är folkbokförda i Skövde kommun som har möjlighet att hämta lunchlådor. Detta beror på att vi alla har ett stort ansvar för att inte sprida smitta, därför vill vi inte att elever dagligen reser in till Skövde för att hämta mat. Dessutom tillåter oftast inte elevernas scheman tiden det skulle ta att resa till Skövde för att hämta maten.

Är du inte bosatt i Skövde kommun? Hör av dig till din hemkommun för att få reda på vad som gäller där.

Gymnasium Skövde

Kavelbro