Kavelbro är årets UF-skola

På den årliga UF-mässan, som ägde rum på Arena Skövde 5-6 mars, utsågs Gymnasium Skövde Kavelbro till "Årets UF-skola"!

Motiveringen lyder: "En skola som över tid arbetar strategiskt för att öppna upp möjligheter för UF-företagande på fler program. Med ett starkt engagemang från såväl skolledning som lärare inleder skolan unika samarbeten med näringslivet för att säkra kvaliteten på utbildningen."

Den regionala UF-mässan är ett årligen återkommande evenemang som engagerar elever, lärare och näringsliv från alla hörn av Skaraborg. På mässan har alla Skaraborgs UF-företagare möjlighet att ställa ut sina företag och sälja sina produkter och tjänster. Eleverna kan även tävla om bland annat årets säljare, årets monter, årets UF-företag och årets UF-skola.

Grattis till alla som jobbar med UF på Gymnasium Skövde Kavelbro!

Gymnasium Skövde

Kavelbro