Inställd utdelning av vattenflaskor till studenter

På grund av Coronapandemin ställs traditionen med att dela ut vattenflaskor till studenter, ”Orka hela dagen”, in.

Syftet med insatsen ”Orka hela dagen” är att minska alkoholkonsumtionen i samband med studenten. Det är vidare ett initiativ som syftar till att öka medveten om alkoholens påverkan på hjärnan och utmana trenden om alkohol och studentfirande. Målet är att bidra till att studentdagen blir ett positivt minne för alla gymnasister som firar sin stora dag. Studenterna uppmanas att dricka mycket vatten eftersom studentdagen kan vara en varm dag.

Utifrån att denna insats nu ställs in kommer det istället att skickas en speciell hälsning till studenterna via lärplattformen Vklass.

Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta drogförebyggande samordnare Jenny Aronsson (se kontaktuppgifter nedan).

//Skön sommar till alla önskar Jenny!

Jenny Aronsson
Drogförebyggande samordnare