Bild på Rasmus och Adriano på Industritekniska programmet, tillsammans med sin lärare och mentor Mathias.

Grattis till Rasmus och Adriano på Industritekniska programmet!

Nya svetsarprövningar delades ut vi skolstarten.

Onsdag 21 augusti var elever i årskurs 3 tillbaka efter sommarlovet på Gymnasium Skövde Kavelbro. Då fick lärare och mentor Mathias Edvinsson (till höger i bild) äran att dela ut två svetsarprövningar till elever som gjort dem i våras, Rasmus och Adriano.

Prövningarna brukar normalt göras i slutet av årskurs tre men Rasmus och Adriano hade varit mycket ambitiösa i årskurs två och jobbat på, så de har redan kunnat avlägga prövningar i olika metoder.

Mathias fick dela ut intygen från företaget som eleverna genomförde prövning för. Företaget heter KIWA Inspecta.

Eleverna kommer nu arbeta ännu hårdare under kommande läsår och gå mot ännu fler svetsarprövningar.

Stort grattis!