Bild på besökare i stadshuset.

Besök i stadshuset för internationella gäster

De elever och lärare från Italien, Grekland, Turkiet, Cypern och Spanien och som är med i ett Erasmus+-projekt var under måndagen på besök i stadshuset.

I stadshuset blev de mottagna av gymnasiechef Bengt Stenhammar och ungdomsstrateg Gabriel Johansson som berättade om Skövde, om Vision Skövde, om Gymnasium Skövde och om ungdomspolitik och annat som Gabriel arbetar med. Gabriel fick också möjlighet att berätta hur han så ung blev engagerad i ungdomspolitik och fick arbete som ungdomsstrateg.

Bengt och Gabriel tog emot gästerna på bästa sätt och besöket var mycket inspirerande och intressant!

Övriga aktiviteter som väntar för Erasmus-deltagarna under veckan är stadsvandring i Skövde, besök på Balthazar, lektioner med de svenska eleverna, möte med IM-programmets elever, resa till Göteborg, utflykt till Varnhem och bisonfarmen Wrågården med mera.